středa 16. ledna 2008

Happy New Year Radiohead

1. týden 08

Pokud nemáte rádi Thoma Yorka, potažmo jeho Radiohead, je to Váš problém a čtení následujících řádků si můžete protentokrát odpustit. První kulturní doporučení tohoto roku se totiž týká Happy New Year videa této britské bandy nazvaným Scotch_Mist. Pokud Vás tedy silně irituje už jen Yorkův hlas, sledování jeho tanečních kreací by mohlo na Vašem zdraví pravděpodobně způsobit nenapravitelnou újmu a proto na Vás apeluji...ser..kašlete na to.
Pro Ty z Vás, jež naopak stojíte na pomyslné barikádě, či dokonce až za jejími hradbami, se nabízí záznam home nahrávky Radiohead přímo z prostředí jejich zkušebny. Protože loňský rok byl pro Radiohead samozřejmě ve znamení jejich sedmého studiového alba In Rainbows, jež se zasloužilo o svou publicitu nejen svými oprávněnými uměleckými ambicemi, dle mého názoru jde totiž o velmi podařenou desku, ale v první fázi především svým umístěním na oficiální web kapely s možností jeho stáhnutí za Vámi určený poplatek, na Scotch_Mist zaznějí všechny písně pouze z něho.
Video, strašící samozřejmě i na YouTube, není problém stáhnout přes torrenty v pro Vás optimální velikosti od malého okénka až po téměř DVD-rip...takže nezbývá než dodat
...enjoy It.

Video na Youtube

Žádné komentáře: